tiistai 31. tammikuuta 2012

Cupcaket kolmella tapaa

Inspiroiduin eilen katsottuani viitoselta New Zealand's hottest homebaker -sarjaa, jossa ne teki cupcakeja. Tein sitten yhden kaakaomuffinitaikinan (totta kai gluteenittomana) ja tein niistä kolmenlaisia muffineja. 

 Tästä se lähtee. Tein kymmeneen muffinssiin täytteeksi omena-vaahtis täytteen. Seuraaviin kymmeneen laitoin ennen paistoa palan valkosuklaata keskelle. Ja viimeiseen kymmenen satsiin keittelin kookoskinuskin. Kinuskisiin ja valkosuklaisiin tein päälle vielä suklaaganachea. 
 Omena-vaahtistäytteisiin tein vielä koristeeksi pikkuisia omenoloita. Ei nuo ehkä ihan just omenan näkösiä oo, mutta ehkä sen hyvällä mielikuvituksella voi sellaseks ajatella! :D Näiden alle levitin ihan pelkkää tuota marshmallow fluffia. 






Kookoskinuskimuffineihin pursotin pienehköllä koripunostyllalla tuollaisia "nypylöitä" suklaaganachesta. Näyttää hassusti vähän simpukoilta. :D Päälle vähän kookoshiutaletta koristeeks.


Oli muuten haastavaa pursottaa täytettä näihin. Koska ovat gluteenittomia, niin on vähän murenevaista sortia. Joten huomasin koemaistaessani, ettei täytettä oo ihan hirveästi saanut pursotettua sisälle. Harmillista.


Valkosuklaasydämellä varustettuihin pursotin ihan perinteisellä tyylillä tähtityllalla. Laitoin sokerimassa kukkaset kuhunkin ja tein ylijääneestä valkosuklaasta perhosia. Nehän onnistu!!! Ihan yllätyin! Kerrankin joku sujui niinkö suunnittelin! :D





Perään vielä lähikuvaa kaikista. Marshmallow fluff on muuten sitten melko valuvaa tavaraa, joten ei toimi ihan niinkö suunnittelin kuorrutteena. Vaan otti ja valahti vähän, tai aika paljonkii! :D Joten myöskii omenat otti ja kellahteli sitä mukaa. Joku kun onnistuu, niin sitten ihan tasapuolisuuden vuoksi joku ottaa ja menee niin sanotusti reisille! :D Ei se mitn. Sellasta se elo on! 



1 kommentti:

  1. Perhosmuffinsit ovat kuin fiinistä Pariisilaiskahvilan vitriinistä :) !

    VastaaPoista