perjantai 20. tammikuuta 2012

Jälleen koristeita, kukkia

Työkaverini jää viikonloppuna mammalomalle, ja ajattelin tehdä hänelle kakun. Ei polla meinannut millään loistaa taas. En keksinyt mitään hauskaa ja persoonallisa koristetta joten päädyin tekemään kukkia, erilaisia vaaleansinisenä sekä vaaleanpunaisena, koska tulevan pienokaisen sukupuolesta ei ole kellään tietoa. 

 
Pyöreän kakun kun tekee, niin ajattelin laittaa toiselle laidalle siniset kukat ja toiselle laidalle sitten punaiset. Keskelle kakkua sitten teksti. Tein myös sinipunaisen rusetin, ajattelin nimittäin jos sen laittaisi keskelle laitaan kukkien keskelle, mutta siitä tuli suoraan sanottuna aika ruma, joten taidan jättää sen kyllä pois.
Tein sitten illalla vielä massasta nallen, josta tuli itseasiassa ihan kiva. Väreiltäänhän se on täysin kukista poikkeava, mutta pitänee kokeilla istusko se siihen kuitenkin.

Huomasin noita ruusuja tehdessä, että on näköjään vähän taito päässyt ruosteeseen, joten otin iltaprojektiksi palautella taitoja. Halusin ehdottomasti tehdä mustia ruusuja. Oon varmaan jotenkin synkkäpersoona tai jotain. :D Tein samalla tumman punaisia, mutta niistä ei tullut järin nättejä. Dr. Oetkerin sokerimassa on niin järjettömän tahmaavaa matskua, että paloi pinna. Täytynee tilata vähän massoja tuolta mestoista kunhan on palkkapäivä taas. :) 


Samalla tein oranssiin vivahtavaa keltaista (jota tuossa nallessakin näkyy) ja tein taas siitä sekä punaisesta massasta uusia lempikukkiani. Pienimmällä Wiltonin Daisy muotilla ja vähän muokataan välineillä. Tällä kertaa tosin tein muutaman vähän erilaisemmankin. Ohensin terälehtiä sen sijaan, että olisin keskelle painanut "lehtiruodin". Kivoja tuli niistäkin, mutta enemmän kyllä pidän noista mitä näkyy punaisten ruusujen vieressä. :)


Kun kerran massoja olin värjäillyt, tein pari päivänkakkaraista ihan kokeiluluontoisesti vain sekä jonkun mystisen kukkahärpäkkeen millä ei varmaan ole mitään todellisuusperää. Eikä se kyllä järin onnistunutkaan ole. Ehkä sen saa johonkin tosin käytettyä! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti