lauantai 19. marraskuuta 2011

Pitsiliinoja ja päänlämmikettä


Innostuin tuossa toissailtana ottamaan virkkuukoukun käteeni. Kaulahuivista oli jäänyt paksua Novitan Tempo (?!) lankaa jäljelle, ja ajattelin sitten virkata itselleni siitä pipon. Onpahan kerrankin yhteensopivia asusteita! :D Ihastuin Garn Studion sivulla olevaan pipomalliin jossa oli sivussa kaksi nappia. Tein kuitenkin ihan perusmallin pipon ja lisäsin siihen sitten sivuun kaksi rintamerkkiä nappien sijaan. Tulipahan ainakin persoonallinen. :) Musta lanka alareunassa on Nallea kaksinkertaisena, ihan ei nimittäin riittänyt jämälangat koko pipon mittaan. 

Virkkauksesta taas innostuttuani, mietin seuraavaa kohdetta jo samoin tein. Mitään ei tullut mieleeni, paitsi pitsiliina. Jostain syystä olen aina halunnut tehdä pitsiliinan, vaikken niille juuri koskaan ole mitään järkevää käyttöä keksinyt! :) Tästä tuli tällaiinen pieni, ehkä sopiva kynttilän alusen alle. :) Ohje taisi olla Garn Studion sivuilta, pääsiäiskategorian alta.


Otin myös työn alle mustasta kalalangan paksuisesta langasta toisen pitsiliinan. Mikä oli hauskinta, kun pääsin puoleen väliin huomasin, että ohje taitaa olla sama, millä äitini on joskus virkannut kultaisen liinan itselleen. Se oli pitkään äidillä olohuoneen pöydällä, joten sen kuviot ja malli on painunut varmaan ikiajoiksi muistiini. :) Tästä laitan kuvan kunhan saan sen valmiiksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti