perjantai 10. helmikuuta 2012

Poliisimaija

Työkaveri kysyi keskiviikkona olisiko miulla aikaa tehdä perjantaiksi autokakku. Ja tottahan miulla aina aikaa löytyy kakun tekemiseen! :) Myöhempien kyselyiden jälkeen ratkesi, että auto voisi olla poliisiauto. Mikäs sen mukavampaa. Ei erityisruokavalioita ja täytekin sai olla mikä tahansa. Päädyin siis banaani-mansikkatäytteeseen, kun sankari on kuitenkin vasta viisi, eikä välttämättä mikään erikoinen olisi niin maistuva hänen mielestään. Päälysteen alle vetäsin ylijäänyttä vihreää sokerikreemiä. Vähän jäi ikävästi alareunasta näkymään, mutta ei anneta senkään haitata. :) Pidemmittä puheitta jälleen kuvat:




Kivana yksityikohtana rekisterikilvissä, edessä ja takana, teksti ONN-ea. (e:n sijasta kolmonen väärinpäin, mutta enhän mie tällä osaa näitä käännellä! :D)

Muutama hauska yksityiskohta vielä tarkemmin. Renkaisiin sain kivan vision tehdä ruusutyllalla vannekuvion. Vähän helmiäissprayta niin saatiin mettallinen ulkonäkö.

Keulalle tietty autonmerkki:

Ja päätin tehdä tuollaisen selkeästi punasinisen vilkkupaneelin katolle. Eipähän jää epäselväksi sitten nekään. Ja tähänkin vähän helmiäistä, että saadaan "loistetta" vilkkuihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti