torstai 1. maaliskuuta 2012

Porkkanamuffinssit

Porkkanakakku muutettuna gluteenittomaksi ja muffinssimuotoon. Voin kertoa, ettei toiminut ihan saumattomasti. Porkkanakakku on sen verran kosteaa, että muffinssina ne on todella märkiä ja siten vähän huonosti kasassa pysyviä ainakin paistamisen jälkeen. Ehkäpä ne toimii paremmin yön yli seistyä. Myöskin samanlaista korkeutta ei tullut kuin normaalissa muffinsseissa on tottunut. Maku oli kyllä ihan yhtä hyvä kuin porkkanakakussa aina. Tein väliin vielä papaijasoseen, joka toi luonnollisestikin lisää kosteutta, joten sekin saattoi vaikuttaa tulokseen. :) 

Tässä kuvassa oikeemmat värit
Aamulla tein vielä päälle koristeeksi pyöreällä muotilla vaaleankeltaisesta massasta joihin tein vähän pitsimäisen reunuksen simppelillä kiemurakuviolla ja rei'illä, jotka maalasin tumman keltaiseksi elintarvikevärillä. Keskustaan pikku pikku porkkanat. Ihan hauskoja tuli niistä. :) Muffinssin päällä ne sai pysymään hyvin kun teki porkkanakakustakin tutun kuorrutteen, jonka värjäsin oranssiksi, jotta teema säilyy. :) Tosi makeita kuorrutteen kanssa.
Tämä kuva otettu ilta-aikaan, joten värit hieman vääristyneet.
















 Sen lisäksi toinen tämän päivän leivontaa läheltä liippaava homma oli käydä ottamassa uutta väriä nahkaan. Nyt miulla on ikuinen muffinssi ihollani. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti