perjantai 30. maaliskuuta 2012

Jälleen pastaa, pinaatilla ja juustolla

Innostuin jälleen tekemään pastaa. Tullut ilmeisesti katsottua liikaa Masterchefiä, missä ne tekee pastaa melkein jatkuvasti. :D Tällä kertaa pastataikinasta tuli lähes täydellistä! Kimmoisaa ja helppoa kaulita. Edellinen meni siis vähän liian jämäkäksi. Koska en edelleenkään omista sitä pastakonetta, ei täydellistä nauhapastaa saa tehtyä, mutta tulipahan tehtyä vähän ronskin puoleista "maalaisnauhapastaa". (Hieno termi liian paksulle ja epätasakokoiselle tavaralle! :D) Tälläkin kertaa päädyin pinaattiin ja juustoon. Oon nyt jotenkin tosi ihastunut pinaattiin. Vaalea peruskastikepohja ja siihen jo voita sulattaessa valkosipulia sekaan ja kun pohja on saatu tasaiseksi sekaan pakaste pinaatti. Annetaan kiehua kypsäksi. Tässä välissä sitten tuli mieleen maustaa vielä hippusella chiliä. Punainen chili toi kivasti väriä ja vähän makuakin. Ihan viimesenä juusto sulamaan (tällä kertaa kaapista löytyi X-tran juustonkaltaista juustoraastetta. :D Huvittaa tuo juustonkaltainen sana tuossa paketissa.)  Pasta kun on keitetty, freesataan vähän vielä pannulla rasvassa ja lopuksi kastike niskaan ja valmista on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti