Minulla on ehkä jonkun mielestä omituinen ominaispiirre: inhoan ruuan poisheittämistä. Siksi yritänkin aina mahdollisuuksien mukaan käyttää kaiken uudelleen. En ole moneen toviin heittänyt edes kasvisten keitinlientä menemään, vaan tunnollisesti kaatanut purkkiin ja säästänyt ja tilaisuuden tullen leiponut siitä leipää. Tämän päivän pizza osuu tähän teemaan oikein hyvin. Keitin eilen perunoita muutaman ja niitä pari jäikin yli. Joten muusasin perunat (kuorineen) ja lisäsin pari desiä vettä ja lorauksen öljyä. Vähän hellalla lämpöä, jotta saadaan vähintään kädenlämpöistä nesteestä. Sekaan n. tl kuivahiivaa ja suolaa pari tl. Jauhoina käytin suurimman osan sämpyläjauhoa sekä hieman vehnäjauhoa. Jauhojen määrästä ei aavistustakaan, koska perstuntumalla (tai ehkä ennemminkin näppituntumalla :D) mentiin jälleen.
Askartelua, kuvausta, leipomista, käsitöitä. Mielenkiinnonkohteet vaihtelee tiheään, mutta puuhastelu on kivaa.
perjantai 16. maaliskuuta 2012
"Vähän sitä sun tätä" -pizza
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti