maanantai 12. maaliskuuta 2012

Pari kitaraa ja yks basso

Kastekakuksi toivottiin vähän erilaisempaa teemaa, perinteisen vauva ja kukkia teemasta poiketen. Ja sehän miulle vaan sopi. Alustavasti oli puhetta, että kakkuun tulisi flying v -kitara koriste. Teinkin niitä kaksi jo hyvissä ajoin. Kunnes sitten tuumimme, ettei se sovi kakun muuhun teemaan, joten eikun vielä vaihtamaan kitaraa bassoksi. :) Onneks ristiäisiin on vielä aikaa, joten kerkesin hyvin vielä tekemään uuden koristeen. Ja kerkeäisin edelleenkin. :) Huomasinpa sitten tänään, että noista flying v:stä tuli vielä väärän kätisiä kaiken muun lisäks. :D Ohoh. 
Kitaran viritysnupeiksi tuli hopea helmiä. 













Uusi kitara...tai siis basso, kakun koristeeksi olikin vähän haastavammasta päästä. Mahtavan näköinen kapistus bassona. Toivottavasti omani tekee edes hieman kunniaa alkuperäiselle. :) Voi olla, että tätäkin vielä muutetaan, mutta ei se mitään. Onpahan harjoiteltu taas pikku piperryksiä! :D





Tuo vähän meni haasteelliseks tuo osa. Mutta kyllähän se varmaan tunnistettava on. 

 Otelaudassa aidossa bassossa on kultaisia tähtiä, mutta miulla ei oo syötäviä tähtiä, sitä paitsi ne olis ollut liian isoja tähän. Joten kultaiset sokerihelmet ajoi asiansa. :)





Alkuperäinen basso on kuvioitu kaiverretuilla tammenlehdillä ja tammenterhoilla. Arvatkaa vaan aloinko kaivertamaan. :D Maalaaminen sai ajaa asiansa. Oli meinaan niin pientä kuviota, että meinas nakkisormet sanoa sopimuksensa irti. :D

Siinä se koko komeudessaan. Arvatkaa merkki, jos ette jo arvannut?! :D Pientä viimeistelyä on kaikki vailla, mutta antaahan niiden kuivua muutama päivä, niin saa hommat kuosiin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti