maanantai 10. joulukuuta 2012

Onnistunutta ja epäonnistunutta pullaa

Nyt tässä het kättelyssä lupaan pari kolme päivitystä heti kerralla. Oma koneeni on ollut levossa, kun päivitämme nettiliittymiämme, joten en ole päässyt tyhjentämään kameraa. 

Aloitetaan näistä pullista ensin. Huomasin pakastimen olevan huonolla jamalla pullansuhteen, joten päätin leipoa heti kaksi pullaa kerralla. Molempiin pitkoihin, ihan harjoituksen vuoksi, päätin kokeilla kahta eri "letitys" menetelmää. Toisesta tuli kivampi kuin toisesta, mutta kivampi otti ja paloi, kun en ole vielä tämän uuden kodin uuniin tottunut (ja siihen, ettei siinä ole ajastinta joka ilmoittaa miulle kun paistoaika on kulunut :D). Toiseen (vähemmän palaneeseen) pitkoon tein vielä täytteen kaakaojauheesta, tomusokerista, voista, maidosta ja kookoshiutaleista. 


Ihan hauska ja erilainen tämäkin letitystyyli. Jostain blogistahan mie tämän bongasin, mutten muista kyllä, että mistä! :(

Tämä pitko on kääritty rullalle, kuten korvapuusteja tehdessä (sama on myös sisältö, tosin lisänä vähän piparkakkumaustetta), mutta rulla leikattu kolmeen osaan pituussuunnassa, ja letitetty kääntäen letiksi. Kääntäen siten, että leikkauspinta tulee aina päällimmäiseksi. 
Näin käy, kun alkaa tekemään uutta projektia, ja unohtaa laittaneensa pullan uuniin.

Tässä vielä kuva ensimmäisen pitkon täytteestä.
Kyllä muuten huomaa, että on tullut syksy/talvi tässä välissä, kun kuvausvalo on hävinnyt ihan kokonaan ja kuvista tulee suloisen keltaisia! Ehkä pieni vinkki siitä, että pitäisi vihdoin alkaa kunnolla opettelemaan tuota kameransa käyttöä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti