maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulun 2012 ensimmäinen piparkakkutalo: Tanssisali Lutakko

Tätä massiviisuutta pääsin puuhastelemaan armaan toisen kotini hyväntekijälle joululahjaksi joulukuun ensimmäisellä viikolla. Hän oli kuulemma viime vuonna ihastunut saamaansa piparkakkutaloon niin, että päätimme nostaa panoksia tänä vuonna. Kaavoitin siis Tanssisali Lutakon vanhan leipomorakennuksen. Huomasin myös ilokseni/kauhukseni miten jäätävä määrä ikkunoita tuossa rakennuksessa on!!!! :D

Lutakonaukion puoleinen sivu


Rantaväylän puoleinen julkisivu

Lastauslaituri
 Ikkunoiksi sulatettiin  muumitikkareita Tanssisalin kerrokseen ja vanhaan porraskäytävään. Vanhan porraskäytävän seinään tehtiin myös mainoslakana, joka siitä on tosin jo oikeasti tuulen takia jouduttu poistamaan. "Lakanan" mitat ovat päätähuimaavat 2cm leveyttä ja n. 8 cm korkeutta. Meinasi vähän silmät harittaa ja sormet tuntui äkkiä nakeilta. Lakana on maalattu elintarvikevärillä vaniljanmakuiselle kaulintamassalle. Ruusupuskat on tehty samasta tavarasta Liehun suosiollisella avustuksella. :)


Toivottavasti tämä pääsi ehjänä perille asti, koska kasaamisen kanssa meinasi loppua pärjääminen ja aika. Kello alkoi lähennellä puolta yötä, kun osat oli koristeltu ja siinä vaiheessa kun alkaa puoli kiireessä lyömään taloa kasaan, ongelmilta ei voi välttyä. Osat ei meinannut millään kiinnittyä toisiinsa ja meinasi käydä perinteinen romahdus. Onneksi se sen verran pysyi kasassa, että saatiin se kuivumaan pariksi päiväksi jemmapaikkaan ennen kuljetusta. 

Toivottavasti saaja oli tyytyväinen! Ja tätäkin kautta hänelle oikein Rauhaisaa ja mukavaa joulun odotusta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti