torstai 13. syyskuuta 2012

Valkosuklaa-banaanikakku

Banaanit oli jotenkin kummallisesti jäänyt syömättä sellaisenaan, joten piti alkaa leipomaan pitkästä aikaa!! Ja kyllä kannatti!


Ohjeen löysin Cebicin keittiöstä, mutta tapojeni mukaan muokkasin ohjetta lennosta. 
Laitoin 2 tl soodaa, koska käytin kerman tilalla piimää. Myöskin lisäsin hieman piimän määrää, koska banaaneja käytin kolme. 100g voisulaa oli riittävä määrä. Ei tullut liian rasvainen, eikä liian kuiva. Sitä tosin en osannut edes pelätä, koska banaani kosteuttaa todella hyvin. Lisäksi laitoin vielä noin 250 g (eli tosi reilulla kädellä) ronskia valkosuklaa rouhetta.
Tuli muuten hyvää. Kelpasi avomiehellenikin, joka harvemmin mitään leipomuksiani (makeita) suostuu syömään! :)


Huomion arvoista oli myös se, että vaikka taikina joutui tovin aikaa seisomaan vuoassa, ei se hävittänyt kuohkeuttaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti