torstai 27. syyskuuta 2012

Kurpitsoja, pöllöjä, kieloja ja hilloja

Halusin päästä kokeilemaan taitojani keksien koristelussa. Ja syksyisen teeman mukaisesti päätin tehdä jotain aiheeseen sopivaa. Parin päivän projekti, mutta oli hauskaa. :) Selkä ei tosin tykkää noista työskentelyasennoista pidemmän päälle. Pitänee seuraavaan kotiin hommata korkeampia pöytiä! :D


Pellillinen kurpitsoja


Lakkojen lehdet (isommat) vähän on mitä on, koska en lähtenyt vielä hifistelemään, ettei käy vahinkoja. Mutta itse lakkoihin olen tyytyväinen ja pieniin lehtiin.




Kielot päätin tehdä jo kukkineiksi, tässäkin vähän oikastakseni ja helpottaakseni haastetta. Kivampia olis varmaan tullut, kun olis viitsinyt tehdä kukkasia. 


Pöllöt olikin sitten astetta kovempi haaste. Monta väriä ja monta työvaihetta. Ja sen ovat kyllä näköisiäkin! :) Mutta kyllä ne itselle kelpaa tässä vaiheessa koristelu-uraa! :)

Kaikki keksit on tehty Mansikkamäen Eben fantasiapipari ohjeella. Tosin itse käytän kuohukerman sijaan yleensä maustamatonta jugurttia, koska jääkaapissa yleensä ei sitä kermaa satu olemaan juuri silloin kun inspiraatio iskee. Tällä kertaa ei myöskään kaapissa ollut manteliaromia, eikä lähikaupat sitä myy, joten maustoin keksit sitruunamehulla. (Imeytin n. puolikkaan sitruunan mehun sokerin sekaan.) Osa pipareista vähän kärähti (edelleen sama ongelma sen ajan seuraamisen kanssa :D), mutta ei niin pahasti, että olis tarvinnut viskata menemään. :)

1 kommentti: