sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pullataisto vol ??? ja erä 2 riisipiirakoiden kanssa








 Pitkästä aikaa teki mieli taas leipoa pullaa. Taikina oli tälläkin kertaa ihan jees, mutta maku ei sit ollut ihan niin hyvä kuin edellisen kerran. Joku siinä menee vaan pieleen joka kerta. Tai sit oon vaan liian kriittinen pullani suhteen! :)

Toisiin pulliin tein mustikkahillo-vaniljakreemisilmän ja toisiin ihan perinteisen voisilmän. Kyllähän nämä tuntui kelpaavan. :)






Viimeisen pellillisen onnistuin polttamaan, kun tässä asunnossa ei ole sitä ajastinta tuossa uunissa. Ja olin jo ihan autuaasti uppoutunut jonkun turhanpäiväisen tv-ohjelman syövereihin tuoreen pullan ja maitolasillisen kanssa. Onneksi ne ei ihan syömäkelvottomiks palanut. JA onneks mie olen tumman pullan ystävä!! Oli meinaan pitkästä aikaa ihan miun makuisia pullia! :)



Otin myös uusintaerän riisipiirakoiden kanssa. Maussahan ei viimeeksikään ollut mitään vikaa, eikä tälläkään kertaa. Ongelma onkin se rypytystaito. Viimeisimmistä alkoi muodostua tällä kertaa jopa ihan tunnistettavia! :) Vähänhän tuo vielä harjoittelua vaatinee!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti