keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Brezel eli saksalainen suolarinkeli

Olen haaveillut näistä herkuista jo monta vuotta. Joskus isä toi Saksan reissultaan pussillisen näitä. Ne oli ihanan kullanruskeita ja halkaisijaltaan ainakin 20 senttisiä ihania koukuttavia herkkuja. Nyt jostain syystä hoksasin vasta googlettaa nämä, ja löytyikin kokeilemisen arvoinen resepti.

Maku on hyvin lähellä samaa, mitä aidot saksalaisetkin. Ohje kärsi vähän mittayksiköiden muuntamisesta, joten rakenteesta ei tullut ihan yhtä kuohkea. Joten vaatii vielä vähän harjoittelua. Väri jäi paistaessa myös liian vaaleaksi, mutta en uskaltanut pitää näitä pidempään uunissa, kun koko oli niin pieni. Olisivat pian menneet liian kuiviksi. 


Lisään tänne reseptin kunhan saan sen hiottua kohdilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti