keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Mäenlaskija

Ystävä pyysi tekemään syntymäpäiväkakkunsa päälle koristeen, jossa hän laskee mäkeä liukurilla. Teki mieli kieltätyä, koska en ole ikinä vielä tehnyt ihmishahmoa ja epäilykset oli suuret onnistumisesta. Päätin kuitenkin ottaa härkää sarvista, ja ainakin kokeilla tuleeko siitä mitään. En nimittäin osaa edes piirtää ihmishahmoja, joten tehtävästä olisi saattanut tulla haastava. 

Päätin aloittaa vaikeimmasta, eli päästä ja kasvoista. Ne tuli yllättävän kivuttomasti. Ja koska mäenlasku oli teemana, ei tarvinnut edes tuskailla korvien ja hiusten kanssa, vaan voi laittaa pipon päähän. Pipon tein mahdollisimman samankaltaiseksi kuin ystäväni pipo on, että hahmon ehkä tunnistaa edes jotenkin synttärisankariksi. :D Muu menikin sitten yllättävän kivuttomasi, mitä nyt pää ei meinannut pysyä hartioilla. :) Reilusti elintarvikeliimaa vaan, ja riittävästi tukia, niin kyllä se siihen sitten jäi. :D Olen ihan tyytyväinen ensimmäiseen ihmishahmooni jopa. Pientä viilausta vielä toki vaatii, mutta jostain se on aloitettava. Eikä edes tullut tavanomaista turhautumista jos joku ei suju. :)

 Sitten vähän yksityiskohtia maalauksista ja muusta:

Lapaset sai "neuloskuviota" maalaamalla ja toppavaatteissa on kaksiväristä kuviointia

Samaten kaulahuiviin tuli "neuloskuviota" pensselillä. Toppatakki on marmoroitu vaaleansiniseksi

Pipoa vähän lähempää. Kasvoja maalatessa käsi vähän vapisi, joten viivoista tuli vähän huteria

P.S. Olisko kellään vinkkiä millä Squires Kitchenin Xxtra Whitea kannattaisi ohentaa?! Tässä on käytetty ihan pelkkää väriä, ja kuten kuvista näkyy, jäljestä ei tule järin siistiä. Vesi ei toimi, menee pienelläkin määrällä tosi ohueksi ja jälkeä ei jää sitten edes nimeksikään. Toimiskohan viina?!


Samaan aiheeseen liittyen askartelin taasen lahjapaperia, koska miulla ei ole kuin jouluista lahjapaperia. Miusta tää näyttää kyllä ihan joltain -80 tai -90 -luvun lakana/lasten pyjama kankaalta! :D





Olen joskus viime vuonna virkannut aikani kuluksi nuo kukat. Aiemmin niille en ole keksinyt käyttöä, mutta ajaa tässä asiansa ihan hyvin. :)



Huomenna lisään vielä yhden kuvan, kunhan synttärit saadaan juhlittua! :)

Ja sitten se lupaamani kuva, tosin vähän myöhässä. Yllättäen juhlat sai tästä akasta irti viimeisetkin mehut, ja eilinen meni sohvalla koomatessa. :D


Valkoisessa puulaatikossa on gluteenittomia Nestlé Toll House Cookieseja. Valko- ja maitosuklaalla ja sekapähkinärouheella. Ylläoleva "lakanakangas"laatikko sisältää samoja keksejä. Puulaatikko oli ihana ja sinne voi sankari, keksien jo hävittyä parempiin suihin, tallettaa tulevaisuuden unelmiaan! :) 


Onnea vielä todella paljon Sailalle!!! <3

1 kommentti: