lauantai 14. syyskuuta 2013

Amerikkalaiset pannukakut

Heipä hei pitkästä aikaa!
Ensin pari sanaa kuulumisista. Ei ole hirveästi kesän aikana taas kerinnyt leipoa. "Jostain kumman syystä" kesä-elokuu välillä oli kaksi viikonloppua vapaana, koska festivaalikausi oli täydessä vauhdissa! Monet kinkerit tuli kierrettyä työnmerkeissä. Aivan mahtava kesä, joka tavallaan kruunautui Mikkelin JurassicRockiin ja erityisesti lauantai päivään! Silloinen avomieheni yllätti aika lahjakkaasti: Tästä johtuen hän on nykyään aviomieheni. :) 

Nyt syksyn alku onkin sitten kulunut laskelmien ja paperien pyöritämisen kanssa. Tulevaisuus tuo tullessaan yrittäjyyden. Kivasti on jo remppa käynnissä tulevissa tiloissa, seinät on saanut uutta maalia ja kohta päästään kalusteostoksille! Tästä lisää kunhan aika on sopiva!

Sitten näihin pannukakkuihin. Pitkään on taas tehnyt mieli paistella pannukakkuja, koska ne vaan on hyviä. Olin hukannut edellisen ohjeeni, joten pikaisella googlauksella löytyi Kotikokki.fi:stä hyvän kuuloinen ohje (eli eka :D). 


Ohjeessa oli lisätty taikinaan suklaata, mutta nyt sitä ei sattunut kaapissa olemaan. Jotain kivaa erikoista halusin kuitenkin makuun, ja löysinkin kaapistani joskus sekoittamani neilikkasokerin. Toimi muuten ihan hillittömän hyvin, Ihanan neilikkainen tuoksu kämpässä edelleen. Vaahterasiirapin puutteessa siirappina toimi ihan perinteinen tumma siirappi. Ja ai että muuten maistui! Toimi myös mustikkahillon kanssa, jos vähän haluaa vähentää makeuden määrää. :)


Ensi viikolla pitäisi taas siirtyä kakkujen maailmaan, joten lie seuraava postaus tuleekin yllättävän nopeasti.